HANNAH Huidverbetering

Iedere hannah behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Ik bekijk je huid nauwkeurig en maak een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang!

 

HANNAH MEET&TREAT Welkomst Behandeling! 45 min 

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!  

 

HANNAH XPRESS - The hour of power! 60 min 

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Meting van de huid conditie m.b.v. hannah Skin Analyzer, vervolgens doorloop ik alle stappen van het hannah-syteem met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: Reiniging, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen. 

 

HANNAH XPERIENCE Klassiek - Relax moment! 75 min

Deze behandeling is gelijk aan de HANNAH XPRESS uitgebreid met een ontspannende massage van gelaat, nek, decolleté en schouders. 

 

HANNAH XPERIENCE Bindweefsel - The total package! 90 min

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! 

Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten.

Meting van de huid conditie m.b.v. hannah Skin Analyzer, Reiniging, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen. 

Voor meer informatie over hannah Bindweefselmassage klik hier.

 

HANNAH Acne! 45 / 60 / 90 min

Deze behandeling is gericht op het verwijderen van onzuiverheden en verdere vorming van acne tegen te gaan.

Reiniging, Peelen, Stimuleren, verwijderen onzuiverheden, Herstellen en Beschermen. 

Voor meer informatie over hannah Acne behandeling klik hier

 

INTENSE TREATMENT - Peel and boost! 90 min

Tijdens deze speciale behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren.

 

De effecten die met een Intense Treatment bereikt kunnen worden zijn:  

 • verbetert de algehele huidconditie
 • verbetert de huidstructuur
 • verhoogt de opname van voedingstoffen
 • vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • verzacht littekens
 •  natuurlijk liftend effect
 • preventieve werking bij het ontstaan van rimpels
 • vermindert hyperpigmentatie en huidverkleuringen
 • reguleert de talgproductie
 • helpt onzuiverheden te verminderen
 • helpt de huid meer weerbaar te maken bij roodheid en huidirritaties

 Anti-stress onderbeen- en voetmassage 45 min

Deze onderbeen- en voetmassage technieken hebben een heilzame en ontspannende werking op het lichaam. Deze zorgen voor soepele voeten, ontspannen kuiten, verbetering van de bloedcirculatie en de energie doorstroming in het lichaam. 

 

Heerlijk bij vermoeide, verkrampte- en gespannen voeten en bij onrustige benen.

De behandeling bestaat uit:

voetenbadje met badolie, magnesium zout en een etherische olie naar keuze

anti-stress massage.  

 

Als je nog meer vragen hebt over de behandelingen neem gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens of via het online contactformulier.