Mijn naam is Michelle de Lange, eigenaresse van Beauty Salon Michelle en opgeleid als schoonheidsspecialiste. Sinds 2017 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, na diverse opleidingen ben ik een gecertificeerde hannah huidcoach en gespecialiseerd in huidverbetering en Acné.

 

Ik werk met het Nederlandse merk hannah. Ik ben er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

 

Eén van de methodes hiervoor is de hannah bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Als huidcoach geef ik je graag advies over de juiste behandeling en verzorging van jouw huid. 

 

Iedere huid is uniek,

 

Dus ook iedere behandeling! 

 

 

Na een intakegesprek en het meten van je huid conditie met de hannah Skin Analyzer start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

 

Mijn passie is om iedere huid, ongeacht leeftijd, weer in balans te brengen, de huid de mogelijkheid te bieden om zich te herstellen en om een gezonde huidconditie te realiseren middels een stappenplan. Door toepassing van nieuwe technieken en producten vertraag je de natuurlijke rimpelvorming.

 

Ik hoop je snel te zien om zelf te ontdekken wat ik voor jou kan doen!!