Onze missie is om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van hannah!

Meten = weten!

Er wordt eerst met behulp van de hannah Skin Analyzer een gedegen huidanalyse gemaakt. Hierbij wordt de zuurgraad (pH-waarde), het vochtgehalte, het vetpercentage, het melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie) van de huid gemeten. Op basis van deze professionele huidanalyse wordt een effectief behandelplan gemaakt. 

 

Een behandeling bestaat altijd uit de volgende stappen:  

  • Reinigen: Dit is de basis van een goede huidverzorging.
  • Peelen: Door dode huid te verwijderen wordt de huid zachter, gladder en worden poriën fijner. De huid kan de crème die

daarna wordt aangebracht beter opnemen.

  • Stimuleren: Als de doorbloeding wordt gestimuleerd worden huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.
  • Herstellen: Nu heeft je huid behoefte aan een crème waarin voldoende vitamines en mineralen zitten. Nu kunnen

huidproblemen echt worden aangepakt. 

  • Beschermen: Je huid staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. Belangrijk is de huid hiertegen te beschermen.  

Tijdens een intakegesprek word je huid gemeten d.m.v. de hannah Skin Analyzer en bespreken we de conditie van je huid en jouw persoonlijke wensen. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak om de huid optimaal te verzorgen en vooral te verbeteren.

Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. Hierin in begeleidt ik je, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.